SİVAS / SUŞEHRİ - Cumhuriyet Ortaokulu

Nis

Kanun Ordusu Jandarma 185 Yaşında Konulu Şiir Yarışması düzenlenecektir. Başvuru şartlar için tıklayınız.

Mrt

Okulumuzda 23 Nisan Milil Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları nedeniyle okulumuzda "Milli Egemenlik Konulu" şiir yarışması düzenlecektir. Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerimiz 17 Nisan 2024 Çarşamba  gününe kadar Osman GÜVEN , Elif KAYAHAN öğretmenlerimize teslim etmesi gerekmektedir.

Mrt

Başvuru şartları için tıklayınız.

Başvuru şartlarını görmek için tıklayınız.

Başvuru şartları için tıklayınız.

Ara

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA)' nın ilgi Türkiye geneli resmî/ özel ortaokullar ile imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilere yönelik "Kitap Kurdu" yarışması düzenleneceği Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün ilgi yazıları ile bildirilmiş olup, yarışma şartnamesi TUGVA Kitap Kurdu yarışması şartları için tıklayınız.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde ortaokullar arası şiir yarışması düzenlenecektir. 20 Kasım 2023 Salı günü mesai bitimine kadar Osman GÜVEN ve Elif KAYAHAN öğretmenlerimize teslim edilmesi gerekmektedir.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle  "ATATÜRK ve Cumhuriyet" konulu ilçemizde şiir yarışması düzenlenecektir. 23.10.2023 tarihine kadar Osman GÜVEN veya Elif KAYAHAN öğretmenlerimize teslim etmeniz gerekmektedir.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKULUMUZUN ZAMAN ÇİZELGESİ