SİVAS / SUŞEHRİ - Cumhuriyet Ortaokulu

Cumhuriyet Ortaokulu

Adres
CUMHURİYET MAH. KIZILIRMAK SK. CUMHURİYET İÖO SİTESİ CUMHURIYET ORTAOKULU BLOK NO: 7 SUŞEHRİ / SİVAS
Vizyon
Eğitim Öğretim hizmetlerinde kaliteyi en üst seviyeye çıkarmak adına, eğitim ihtiyacı bulunan bütün bireylere ulaşarak; Kültürel mirası değerlendirip yaşatabilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, ve problemlere çözüm üretebilen bireyler yetiştirmek. Kendisi ve çevresi ile barışık; milleti ile gurur duyan, milli, manevi ve evrensel değerleri benimseyip koruyan, bilgi üreten, ülkemizin aydınlık yarınlarına hükmedecek yetenekli bireyler yetiştirmek.
Misyon
Türk Milli Eğitiminin Genel ve Özel Amaçları doğrultusunda: Etkin ve güvenilir hizmet sunarak, Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, milli, manevi ve evrensel değerleri benimseyen yüksek karakterli ve nitelikli bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında 10 Fen Lisesi, 15 Proje Anadolu İmam Hatip Lisesi, 14 Anadolu Lisesi, 5 Sağlık Meslek Lisesi,15 Meslek Lisesine öğrenci yerleşmiştir.
08:30- 15:20
Cumhuriyet Mahallesi Suşehri/Sivas